NU ÄR ANMÄLAN TILL HT21 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people

Välkommen att boka vackra Kärsögården!
Trettio minuter från Stockholm city och endast ca 15 minuters promenad till Drottningholms slottsanläggning, Sveriges första världsarv, ligger Kärsögården i en inspirerande miljö invid Mälaren.

Kärsögården har varit i KFUM:s regi sedan 1919 och drivs av den ideella föreningen KFUM Kärsö vars huvudmän är Bromma KFUM och KFUM Söder Fryshuset. Föreningens syfte är att erbjuda barn- och ungdomsverksamheter en mötesplats där de kan utvecklas. Vi vill utgå ifrån en helhetssyn på människan och möta unga människors aktuella behov.

Med ca 70 000 kvm grönområden, 2 st basketplaner, 6 st beachvolleyplaner, fotbollsplan, frisbeegolfbana, bouldervägg och eget bad är förutsättningarna för aktiviteter unika. Idrottsdagar och konfirmandläger är två exempel på verksamheter som ofta bokas in.

Det bedrivs även en öppen verksamhet som riktar sig till allmänheten. Som privatperson är du då välkommen att nyttja bad, grönområden och aktivitetsplaner enligt de föreskrifter som gäller. Vårt sommarcafé är öppet under sommarmånaderna (juni-augusti).

Bromma KFUM har varje år våra mycket populära sommarläger och andra aktiviteter på Kärsögården och kan varmt rekommendera att boka Kärsögården för:

  • Klassresor och lägerskolor
  • Kurser och konferenser
  • Bröllop och andra evenemang
  • Catering och foodtruck
  • Idrotts-och friluftsdagar

Kontakta Kärsögården direkt om du är intresserad av mer information om Kärsögården, verksamheten eller har förfrågan om lediga datum.

Telefon: 08 - 759 07 00
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..