NU ÄR ANMÄLAN TILL HT21 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people
Innebandy

Välkomna till vår innebandyverksamhet

Bromma KFUM har en lång historik av att ha innebandy som verksamhet i vår förening. Ändå sedan 2000 har vi haft aktiva lag. 

 
UPPLÄGG OCH FILOSOFI
Våra innebandylag följer innebandyförbundets utvecklingsmodell, SIU. I korta drag innebär det att vi kollar på varje individ utifrån tre aspekter när vi delar in i lag; fysisk, emotionell och kognitiv utveckling.

Innebandyförbundet delar sedan in de i olika kategorier baserat på ålder och inom den kategorin finns det nivåindelning.
  • Grön spelare till och med 9 år
  • Blå spelare 9-12 år
  • Ljusröd spelare 12-15 år
  • Mörkröd spelare 14-16 år
  • Svart/brun spelare 16-21 år
Mer info om modellen och dess strukturer för utveckling kan ni läsa om här.
 
INTRESSEANMÄLAN
Tyvärr är det för tillfället fullt i våra befintliga lag men det går bra att anmäla ert intresse för en plats. Vi startar gärna upp nya lag om intresse finns. Det vanliga är att några föräldrar är ledare/tränar och har ansvaret för träningarna. Man får stöd från kansliet med tex halltider och administration kring anmälan och liknande. 
 
Anmäl ditt intresse i detta formulär: intresseanmälanIntresseanmälan är gratis att stå med på och ni binder er inte till att tacka ja när en plats väl erbjuds.
 
NUVARANDE LAG
Vi försöker i den mån vi kan ta emot fler spelare men våra befintliga lag är i dagsläget fulltaliga.
De lag med länkar har egna hemsidor.
 
Vi tränar i KFUM-hallen i Alvik och idrottshallen i Stora mossen.
 
Kontaktpersoner för respektive lag:
 
GEMENSAMT INNEBANDYMÖTE
För att mötas, utvecklas och stärka vår samverkan när det gäller innebandyverksamheten så ordnar vi årligen ett gemensamt innebandymöte där minst en ledare från respektive lag deltar. Detta var länge ett återkommande inslag men har haft uppehåll under flera år och under 2020 har det inte varit möjligt att starta upp detta med anledning av Covid-19. Preliminärt kommer vi ordna detta i april under 2021.
 
STARTA NYA LAG
Är du intresserad av att starta ett nytt lag? Vad roligt!  Vi hjälper gärna till. Kontakta oss på bromma@kfum.se. I föreningen är det oftast föräldrar som är tränare i lagen och då får man såklart rabatt på deltagaravgiften. 
 
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..