NU ÄR ANMÄLAN TILL HT21 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people

Hej och välkommen till Bromma KFUM!
Vi brinner för att skapa möjlighet för barn och unga att utvecklas till trygga och modiga människor, som både värdesätter sig själva och bryr sig om sig om andra. Det gör vi genom att ha en helhetssyn på människan utifrån Body, Mind och Spirit. För att vi tror att alla människor har behov av fysisk aktivitet, ökad kunskap och tid för reflektion för att utvecklas och må bra.  


Utifrån det skapar vi mötesplatser och aktiviteter som möter barn och ungas aktuella behov, där de kan stärkas i sig själva och utvecklas till sin fulla potential. Det handlar om att sätta barn och unga i centrum, att låta dem ta plats och få utlopp för sina intressen och viljor. Det viktiga är egentligen inte vad vi gör, utan hur och varför. Därför kan man hitta alla tänkbara olika aktiviteter inom KFUM. Till Bromma KFUM är alla välkomna och värdefulla.


Vi prioriterar att utveckla våra unga ledare och har hög ledartäthet på våra aktiviteter.  Alla har möjlighet att utvecklas till ledare på olika nivåer hos oss. 


Alla som är medlemmar och deltar i våra aktiviteter och verksamhet omfattas av vår medlemsförsäkring. 


Bromma KFUMs upptagningsområde är främst Stockholms västerort vilket inkluderar stadsdelarna Bromma, Hässelby-Vällingby, Spånga-Tensta samt Rinkeby-Kista. Men vi välkomnar deltagare från hela storstockholms område.


En film om KFUM
Nyheter från vår verksamhet