NU ÄR ANMÄLAN TILL HT21 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people

Välkommen till höstterminen på teater och rörelse
Teater och rörelse är en aktivitet med fokus på rörelseglädje och teater. Vi startar upp denna verksamhet för första gången under vårterminen 2021. 
 
AKTIVITETSPERIOD
  • Terminsstart är vecka 36
  • Terminsavslutning är vecka 50
  • Ingen verksamhet på höstlovet (vecka 44): 1–5 november
 
Under terminens gång utforskar vi tillsammans teaterns magiska värld med våra kroppar och rörelse i centrum. Genom att blanda teater med lek samt rörelse tränar vi upp scenmodet och självkänslan för att i sluten av terminen spela upp en pjäs. Några moment vi kommer testa på är improvisation, stage fight och röstövningar.
 
  • För åldrarna 8-14 år
  • Max 20 deltagare i gruppen med 3-4 ledare

 TID

  • Torsdag kl 19-20
PLATS
Aktiviteten sker i vår sporthall i KFUM-hallen Alvik, Vidängsvägen 11. 
Detta är bara några minuters promenad från t-bana och tvärbana i Alvik. 

 

PRIS

  • Deltagaravgift: 1360 kr, vilket inkluderar administrationsavgift på 60 kr
  • Medlemsavgift på 120 kr tillkommer om deltagaren inte redan är medlem i föreningen*

I detta ingår deltagaravgift, medlemskap, medlemsförsäkring och en träningströja.

 

*Bokningssystemet känner av om medlemsavgift redan är betald för deltagaren innevarande kalenderår

 

MÖJLIGHET TILL REDUCERAD AVGIFT

För oss är det viktigt att ge alla barn möjligheten att delta i våra aktiviteter, oavsett familjens ekonomiska förutsättningar. Därför erbjuder vi möjligheten att ansöka om reducerad avgift, läs mer och sök här --> 

 
ANMÄLAN
Deltagaravgiften och medlemsavgift betalas direkt i samband med anmälan. Anmälan är bindande. 
Vid stort intresse aktiveras en väntelista och vi kommer även försöka starta upp extra grupper.
 

PROVA PÅ?
Vill ni prova på? Vi kommer försöka erbjuda ett prova på tillfälle v. 35. Du får gärna anmäla intresse för att komma på en prova-på aktivitet och så kontaktar vi dig när vi vet om det blir av.

INFORMATION INFÖR TERMINSSTART
Vi skickar ut information inför terminsstart veckan innan vi drar igång. Informationen går till målsmans vid anmälan angivna mejladress/mejladresser.
 

INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

Vi har hittills kunna fortsätta med träningarna trots Covid-19 genom att göra flera anpassningar. Detta har fungerat bra och vi har märkt hur viktigt det har varit för barnen att få fortsätta med sin aktivitet för att må bra både fysiskt och psykiskt. Om inget ändras i rekommendationerna kommer vi fortsätta på samma sätt framåt och vi tror att risken är liten att vi kommer behöva ställa in. Aktuell information kring detta kommer inför terminsstart efter anmälan och aktull info om föreningens verksamhet och Covid-19 hittar du här -->

 

ÖVRIG INFORMATION

Första tillfällena kommer anhöriga kunna kolla på träningen om det behövs för att nya deltagare ska känna sig trygga, sedan kommer det vara stängda träningar. Med anledning av Covid-19 får detta endast ske då det är absolut nödvändigt och max 8 åskadare.

 

SAMTYCKE TILL ATT VARA MED PÅ FOTO OCH FILM
I samband med anmälan får du ange om du du godkänner att du/ditt barn får vara med på foto och film som sedan eventuellt läggs upp på exempelvis sociala medier. Vi frågar självklart alltid barnen själva om de vill det där och då så att de känner sig trygga men vår upplevelse är att de flesta barnen antingen tycker det är roligt och att det inte är några problem. 
 
För oss som förening så är det såklart jätteviktigt att vi kan visa upp vår verksamhet både för er som redan är medlemmar och deltagare men även för potentiella deltagare, medlemmar och ledare. Den bästa marknadsföringen för oss är att bara visa upp vad vi gör och låta deltagarna och ledarna själva visa och berätta.