NU ÄR ANMÄLAN TILL HT21 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people

Intresseanmälan för bokning uthyrningsåret HT2020-VT2021

Vi har nu släppt intresseanmälan för att boka sporthallen för uthyrningsår hösten 2020/våren 2021. För att kunna sätta ihop ett bra schema behöver vi tid på oss och vi vill kunna ge besked i god tid innan sommaren. 


*Läs igenom alla villkor och ordningregler innan. De finns i hyresavtalet som ligger under Dokument »


Detta gäller enbart återkommande bokningar. Det kommer vara möjligt att boka för enstaka tillfällen men dessa släpps först när schemat är lagt.


Vid frågor och prisförfrågan kontakta verksamhetschef Mikaela Wikström, du hittar kontaktuppgifter under Kontakt »


KOMMERSIELL TID FÖR UTHYRNING

Detta är ungefärliga tider då vår verksamhet inte använder sporthallen och vi hyr ut den. Avvikelser förekommer framförallt när det gäller vardagkvällar då vi inte har lagt vårt eget schema ännu, så det går bra att önska dessa tider även om chansen är mindre att få dom. 

 • Måndag till fredag kl 07.00 - 16.00 
 • Måndag till torsdag kl 20-22 
 • Fredag kväll kl 16-22 
 • Helger

GENERELLA UTHYRNINGSREGLER FRÅN HÖSTEN 2020
För att underlätta för oss själva, våra kunder och skapa mindre administration mer mer framförhållning så kommer vi i första hand prioritera kunder som ställer upp på att:

 • Vi hyr ut på ett år i taget och vårt uthyrningsår följer skolåret.
 • Vi prioriterar att hyra ut till skolor och andra föreningar som syftar till att använda den för verksamhet med barn och unga. Andra föreningar och grupper kan dock också hyra, framförallt senare kvällstider och helger.
 • Vi prioriterar hyresgäster som hyr mer och sammanhängande timmar men det går att boka enstaka tillfällen eller färre timmar.
 • Vi hyr endast ut hela timmar och vi tillåter inte bokningar som orsakar små luckor under dagen, tex under lunch. 
 • Observera att dagtid gäller i första hand att boka block för hel förmiddag (kl. 8-12) eller hel eftermiddag kl 12-16.30). Möjlighet att lämna lucka för lunch finns mellan kl 12-13 men uppmuntras inte. Boka man både förmiddag och eftermiddag kan lunchpausen vara mer flexibel. 
Utöver det gäller:
 • Avbokning av stående bokade tider är inte möjlig. Kunden debiteras med 100 % av bokningskostnaden, dock endast 50 % om Bromma KFUM hyr ut den avbokade tiden till annan godkänd kund.  
 • Avbokning av enstaka bokningar är möjlig mer än 24 timmar innan tillfället. Inom 24 timmar debiteras hela kostnaden.
 • Lokalen ska lämnas i städat skick och allt ska vara iordningställt. Nästa grupp ska kunna börja i en ren och snygg lokal. Krävs extra städning debiteras denna kostnad utöver hyran.
 • Vid skadegörelse eller förstörelse faktureras ansvarig kund/förening
 • Hyresgäster måste följa ordningsregler, övrigt som specificeras i hyresavtalet samt anvisningar och instruktioner av Bromma KFUMs personal 
 • Hyreskostnaden faktureras i förskott terminsvis/årsvis i enlighet med avtal. Faktura skickas enbart med e-post.  
 • Möjlighet finns till att få tillgång till förråd för förvaring av eget material och utrustning efter överrenskommelse. 
Avvikelser från dessa regler kan förekomma i enlighet med tidigare avtal med hyresgäster som hyrt under en längre tid. Alla allmänna villkor samt ordningsregler finns listade i uthyrningsavtalet som skrivs i samband med bokningsbekräftelse. 

BOKNINGSBEKRÄFTELSE OCH UTHYRNINGSAVTAL
Vi skriver uthyrningsavtal med alla kunder efter gjord bokningsbekräftelse. Till uthyrningsavtalet följer bilagor med allmänna villkor, ordningsregler och eventuell annan viktig information.

Vill du redan innan intresseanmälan läsa uthyrningsavtalet i sin helhet kontakta oss på bromma@kfum.se 

PRISER
Priset för uthyrningsåret kommer justeras då det inte har skett några prishöjningar eller indexhöjningar sedan innan 2013. Vi ser över den exakta prisnivån nu, men kommer ligga i den lägre skalan av timpris för sporthallar i Stockholmsregionen. Priser varierar beroende på faktorer som bland annat vilka dagar och tider det gäller samt om du har hyrt från oss under en längre tid. Hör gärna av er innan ni bokar för prisförfrågan utifrån era önskemål.