NU ÄR ANMÄLAN TILL HT21 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people

Mikaela Wikström, Verksamhetschef
Mikaela ansvarar för att samordna och leda Bromma KFUMs arbete och utveckling. Hon ansvarar för personal, ekonomi, avtal, finansiering, organisationsutveckling, kansliadministration, krishantering och samverkan med andra organisationer och aktörer. Utöver det ansvarar hon för drift av lokaler och lägerplatser samt har övergripande ansvar för kommunikation och marknadsföring. Mikaela ansvarar även för terminsaktiviteten Innebandy.
 
E-post: mikaela.wikstrom@kfum.se
Telefon: 08-26 27 52, 072-253 60 18

 

 
Rebecca Seoud Blad, Verksamhetsutvecklare
Rebecca ansvarar för sommarlägret Gröna Dar och ledarskapsutbildningen Body Mind Spirit-lägret och arbetar utöver det övergripande med förberedelserna för sommarlägren. Rebecca är även samordnare för vår satsning att nå fler och en bredare målgrupp med vår verksamhet. Hon arbetar även med administration, kommunikation, hemsida och sociala medier. 
 
E-post: rebecca.blad@kfum.se 
Telefon: 08-26 27 50, 073-634 40 42
 
 
Johanna Gejdebäck, vik. verksamhetsutvecklare

Johanna arbetat som vikarierande verksamhetsutvecklare med ansvar för sommarlägren på Kärsögården. Hon arbetar även med stöd till innebandyverksamheten och andra projekt i föreningen.

 

E-post: johanna.gejdeback@bromma.kfum.se

Telefon:  08-26 27 53, 070-728 61 23

Julia Illanes, Administratör och projektassistent
Julia arbetar med administration, material och är projektassistent för sommarlägren och arbetar med stöd till terminsverksamheterna. Hon är ansvarig för praktiskt arbete med våra lokaler och inventering och organisering av vårt material.
 
E-post: julia.illanes@kfum.se
Telefon: 08-26 27 51, 073 866 30 65