NU ÄR ANMÄLAN TILL VT22 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people
Lek & Skoj

Välkommen till höstterminen på lek och Skoj!
Anmälan till höstterminen kommer släppas i juli med möjlighet till förtur för de som var deltagare under vårterminen. Information kommer finnas på vår hemsida, i våra sociala medier och gå ut i nyhetsbrev till föreningens medlemmar. Alla som har varit deltagare under vårterminen får informationsmejl om hur återanmälan går till.
 
Mer information om grupper, tider och platser kommer i juli innan anmälan öppnar.
 
AKTIVITETSPERIOD
  • Terminsstart är vecka 36
  • Terminsavslutning är vecka 50
  • Ingen verksamhet på höstlovet (vecka 44): 1–5 november

TID
Torsdagar klockan 17:00-18:00

 

PLATS
All träning sker i vår sporthall i Alvik, Vidängsvägen 11. 
Detta är bara några minuters promenad från t-bana och tvärbana i Alvik.

 

PRIS

  • Deltagaravgift: 1360 kr, vilket inkluderar administrationsavgift på 60 kr
  • Medlemsavgift på 120 kr tillkommer om deltagaren inte redan är medlem i föreningen*

I detta ingår deltagaravgift, medlemskap, medlemsförsäkring och en träningströja.

 

*Bokningssystemet känner av om medlemsavgift redan är betald för deltagaren innevarande kalenderår

 

PROVA PÅ

Vi kommer erbjuda möjlighet till ett prova-på-tillfälle under v. 35. Anmäl intresse redan nu så får du mer information när vi närmar oss. Du anmäler intresse via vår bokningssida >> 

 

 

MÖJLIGHET TILL REDUCERAD AVGIFT

För oss är det viktigt att ge alla barn möjligheten att delta i våra aktiviteter, oavsett familjens ekonomiska förutsättningar. Därför erbjuder vi möjligheten att ansöka om reducerad avgift, läs mer och sök här --> 

 

 

ANMÄLAN
Höstterminens deltagare har förtur mellan 8-18 juli. Den 19 juli släpper vi anmälan för alla. 
 
Deltagaravgiften och medlemsavgift betalas direkt i samband med anmälan. Anmälan är bindande. 
Vid stort intresse aktiveras en väntelista och vi kommer även försöka starta upp extra grupper.
 
INFORMATION INFÖR TERMINSSTART
Vi skickar ut information inför terminsstart veckan innan vi drar igång. Informationen går till målsmans vid anmälan angivna mejladress/mejladresser.
 

INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

Vi har hittills kunna fortsätta med träningarna trots Covid-19 genom att göra flera anpassningar. Detta har fungerat bra och vi har märkt hur viktigt det har varit för barnen att få fortsätta med sin aktivitet för att må bra både fysiskt och psykiskt. Om inget ändras i rekommendationerna kommer vi fortsätta på samma sätt framåt och vi tror att risken är liten att vi kommer behöva ställa in. Aktuell information kring detta kommer inför terminsstart efter anmälan och aktull info om föreningens verksamhet och Covid-19 hittar du här -->

 

ÖVRIG INFORMATION

Första tillfällena kommer anhöriga kunna kolla på träningen om det behövs för att nya deltagare ska känna sig trygga, sedan kommer det vara stängda träningar. Med anledning av Covid-19 får detta endast ske då det är absolut nödvändigt och max 8 åskadare. 

 

SAMTYCKE TILL ATT VARA MED PÅ FOTO OCH FILM
I samband med anmälan får du ange om du du godkänner att du/ditt barn får vara med på foto och film som sedan eventuellt läggs upp på exempelvis sociala medier. Vi frågar självklart alltid barnen själva om de vill det där och då så att de känner sig trygga men vår upplevelse är att de flesta barnen antingen tycker det är roligt och att det inte är några problem. 
 
För oss som förening så är det såklart jätteviktigt att vi kan visa upp vår verksamhet både för er som redan är medlemmar och deltagare men även för potentiella deltagare, medlemmar och ledare. Den bästa marknadsföringen för oss är att bara visa upp vad vi gör och låta deltagarna och ledarna själva visa och berätta.