Nu är anmälan till vårterminen 2021 öppen!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Empowering young people
Om oss

Medlemsapp
Som deltagare och medlem eller förälder till dessa så har du stor nytta av att ladda ner Sportadmins medlemsapp. Den finns till både android och iphone.

Bromma KFUM använder sedan länge sportadmin som medlemssystem. Från 2021 så kopplar vi även på den delen som hanterar bokningar och betalningar, vilket vi kommer informera närmare om inom kort. Genom att använda sportadmin fullt ut istället för som tidigare olika system kommer vi spara tid som vi kan lägga på värdeskapande verksamhet istället för administration och det kommer bli enklare för er. 

I sportadmins medlemsapp ser du enkelt all information kopplat till aktiviteten och det finns flera användbara funktioner såsom:
  • Kalender
  • Närvarostatistik
  • Utskick
  • Anmälan och betalning
  • Samåkning


Logga in
Skriv in din e-postadress och klicka på hämta engångskod, skriv in engångskoden och logga in. E-postadress måste finnas registrerad i föreningens medlemsregister för att du ska kunna logga in. Om det inte fungerar med inloggningen kan det alltså bero på att vi inte har rätt mejladress registrerad på dig.

Anmälan och betalning
Från 2021 går vi över till att hantera alla anmälningar och betalningar via sportadmin istället för tidigare lösningar. Det kommer alltså fungera lite annorlunda mot tidigare och vi kommer informera tydligt i samband med att anmälan till vårterminen 2021 och sommarlöger 2021 släpps i december 2020 respektive januari 2021.


Frågor?
Kontakta föreningen på bromma@kfum.se eller sportadmins support direkt på info@sportadmin.se 

Det finns bra instruktioner för de olika funktionerna på sportadmins support.