NU ÄR ANMÄLAN TILL VT22 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people

Detta måste du som ansvarig ledare göra innan du lämnar KFUM-hallen
Nödutgång längst bort i hallen. (Det finns ytterligare en nödutgång i slutet av en trappa bakom)
Detta regleras också i ordningsreglerna men för att göra det lättare att komma ihåg kommer här en checklista gällande endast detta. Detta gör vi både för att säkerställa att lokalen är i god ordning samt att inga obehöriga har smitit in och uppehåller sig i lokalen olovligen. 

  • Kontrollera att nödutgången längst bort i hallen är låst (Se bild). Den består av två dörrar. Gå igenom den första och uppför trappan till vänster bakom. Kontrollera att båda dörrarna är låsta med det vanliga handtaget (alltså inte nödutångshandtaget) och att ingen har ställt upp dörren med något föremål. Om man använder handtaget för nödutgång är dörrarna därefter olåsta och det finns möjlighet för obehöriga ta sig in.

  • Kontrollera att ingen skadeörelse har skett av era deltagare. Om något har blivit skadat rapporera in det omedelbart med bild och information till Bromma KFUM. 

  • Kund/medlemsgrupp skyldighet är att ställa i ordning lokalerna och sätta tillbaka de redskap, bänkar mm som använts på avsedd plats innan lokalen lämnas. 

  • Efter avslutad verksamhet skall kund/medlemsförening om nödvändigt tillse att lokal och angränsande lokaler grovstädas. Det innebär: – Papper, flaskor etc. plockas upp, eventuellt använt material återställs på sin plats. – Om det är nödvändigt, golvet sopas eller våttorkas (t ex om man dragit in mycket grus).

  • Se till att alla lampor är släckta i sporthallen och omklädningsrum. (Trappuppgången går inte att släcka)

  • SLUTLIGEN: Säkerställ att ingen obehörig befinner sig i sporthallen, omklädningsrum eller anslutande utrymmen när ni lämnar. Om obehöriga är där ringer ni polis för att få hjälp med att avvisa dom om nödvändigt. Och se till att ytterdörren stängs ordentligt. Tryck till den.