NU ÄR ANMÄLAN TILL HT21 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people
Om oss

Bromma KFUM söker en verksamhetsutvecklare 

 

Bromma KFUM är en ideell förening som erbjuder mötesplatser där unga människor kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår ifrån en helhetssyn på människan, med utgångspunkt i KFUM´s ledord Body, Mind, Spirit.

 

Vi tror att alla människor, inte minst unga, har behov av fysisk aktivitet, ökad kunskap och tid för reflektion för att kunna utvecklas och må bra. Vår logotyp, den röda triangeln, symboliserar dessa tre byggstenar – Body, Mind & Spirit. Det är grundstenarna för all vår verksamhet i Bromma, Sverige och i hela världen.

 

Att skapa möjligheter för barn och unga att utvecklas är ledstjärnan för all vår verksamhet. Det handlar om att sätta barn och unga i centrum, att låta dem ta plats och få utlopp för sina intressen och viljor. Det handlar om att ta sig tid att lyssna och uppmärksamma, att engagera och entusiasmera. Unga människor som tar hänsyn och visar respekt, som tar ställning och bryr sig om andra, sin omvärld och sig själva. För människor, även unga, som mår bra och trivs har förmågan att få andra människor att må bra och trivas.

 

Vi söker nu en verksamhetsutvecklare för utveckling av våra sommarläger och terminsaktiviteter

Som verksamhetsutvecklare är du ansvarig för föreningens terminsaktiviteter och sommarläger. Sommarlägren har olika inriktningar såsom sport, teater och animation och terminsaktiviteterna har inriktning på olika sportaktiviteter med upptagsområde i Alvik-Hässelby och Järva.

Ett viktigt mål för föreningen är att öka mångfalden och nå barn i nya målgrupper i vårt upptagningsområde. Som verksamhetsutvecklare kommer du vara ansvarig för att definiera och nå dessa målgrupper.

 

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av att arrangera och projektleda större verksamhet och har haft budgetansvar
  • Har erfarenhet av att leda ideella
  • Har ett brett nätverk i västerortsområdet
  • Har erfarenhet av lokal verksamhetsutveckling
  • Med erfarenhet från liknande situationer är trygg i din ledarroll
  • Har för tjänsten relevant utbildning
  • Det är meriterande om du har en coachutbildning
  • Det är meriterande om du jobbat med att arrangera och utveckla lägerverksamhet.
  • Det är meriterande om du har körkort och tillgång till egen bil

 

Som person har du hög empatisk förmåga och är entusiasmerande. Du är lösningsorienterad, kreativ och nytänkande. För verksamheten är det viktigt att du har en stor förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

 

Ansökan

Tjänsten är ett vikariat på 100 % till augusti 2022. Ansökan görs i särskilt formulär via google forms: https://forms.gle/EZbuBwAeEzY3UzNA9

Skicka din ansökan med CV senast den 22 augusti. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse med önskan om att genomföra ett parallellt arbete med nuvarande verksamhetsutvecklare. Tjänsten och kansliet är placerat i Alvik.

 

Frågor

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten så är du välkommen att ringa verksamhetschef Mikaela Wikström på 072-253 60 18.