NU ÄR ANMÄLAN TILL VT22 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people

Ansök om reducerad avgift

För oss är det viktigt att ge alla barn möjligheten att delta i våra aktiviteter, oavsett familjens ekonomiska förutsättningar. Därför erbjuder vi möjligheten att ansöka om reducerad avgift inom alla våra verksamheter. 

 

Vår förhoppning är att vi genom det kan möjliggöra att fler får möjligheten att delta på våra aktiviteter och få en utvecklande och meningsfull fritid. Den reducerade avgiften är finansierad av fondmedel och gåvor. Tveka inte att söka. Det är självklart helt anonymt och ingen förutom vi som handlägger ansökan på kansliet vet vilka barn som får reducerad avgift.

 

KRITERIER FÖR ATT FÅ REDUCERAD AVGIFT 

Den /de som ansöker om reducerad avgift eller friplats måste uppfylla någon eller flera av nedanstående kriterier samt att hushållet tjänar mindre än 42 000kr/månaden innan skatt.  

  • Arbetslös/arbetssökande 
  • Ensamstående 
  • Sjukskriven 
  • Studerande 

Hur mycket deltagaravgiften reduceras avgörs från fall till fall. Reduceringen gäller endast deltagaravgiften. Medlemsavgiften på 120 kr/person kvarstår.

 

Som regel gäller att man kan få reducerad avgift för en terminsaktivitet per barn för vårterminen och höstterminen samt en lägervecka per sommar. Ett barn kan alltså få reducerad avgift för minst 3 aktiviteter per år, en för varje period (vårtermin, hösttermin, sommarläger). I mån av plats kan man få reducerad avgift för flera aktiviteter per period om man själv hör av sig nära inpå start.

 

Ni behöver inte oroa er för att förlora en plats på önskad aktivitet medan ni väntar på att få besked om reducerad avgift. Blir ni beviljade reducerad avgift så kommer vi lösa det med plats.

 

SÅ HÄR GÖR DU 

 

 

STEG 1: Ansök om reducerad avgift i formuläret. Du får besked på mejl vanligen inom en vecka. 

 

Obs! Du behöver inte anmäla ditt barn och betala deltagaravgift för att boka plats. Det räcker med att fylla i detta formulär:

 

 

STEG 2: Betala en kvarvarande summa på avgiften när du får en faktura från oss.

 

 

 
FRÅGOR?
Tveka inte att höra av er till kansliet på bromma@kfum.se om du har frågor eller funderingar kring detta så hjälper vi till.