NU ÄR ANMÄLAN TILL HT21 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people

Information om aktiviteter i KFUM-hallen
2020-02-07 10:10

Hej! 

Du är information till dig som är ledare eller har barn som går på någon av Bromma KFUMs aktiviteter i KFUM-hallen på Vidängsvägen 11 i Alvik.  


Tidigare har ytterdörren ofta stått uppställd för att det har varit det enklaste sättet för barn och föräldrar att komma in och hämta och lämna. Detta har aldrig egentligen varit tillåtet från fastighetsägarens sida pga att det gör det enklare för obehöriga att ta sig in och gör att vår försäkring inte gäller om något skulle hända. Tidigare under januari har det varit stökigt i området och vi och andra i området har tyvärr haft problem med skadegörelse nattetid. Detta har nu lugnat ner sig men därför kommer ytterdörren tillsvidare vara låst. 


Vi och vår fastighetsvärd jobbar på en lösning med en porttelefon som preliminärt kommer vara på plats under mars månad. Då kommer ledarna enkelt ska kunna släppa in deltagare och föräldrar nerifrån sporthallen.  
 
Men tills den är på plats så har vi följande rutiner: 

  • Cirka 10 minuter innan aktivitetsstart till 10 minuter efter aktivitetsstart kommer ledare befinna sig vid dörren för att öppna tills samtliga deltagare är på plats. Samt 5 minuter innan aktivitetsslut så föräldrar kan komma in för att hämta sitt barn.  

I några grupper är det svårare för ledarna att kunna avsätta en person att stå vid dörren. Där får gärna ni föräldrar hjälpa till om ni har möjlighet.  


Vi önskar er en trevlig helg och vi ses på nästa veckas aktiviteter!

Mvh ledare och personal på Bromma KFUM