NU ÄR ANMÄLAN TILL HT21 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people
Om oss

Den 14 december släpper vi anmälan till vårterminens aktiviteter
2020-11-18 15:21
Det kommer många frågor om när vi släpper anmälan till vårterminens aktiviteter. Det kommer vi göra under första halvan av december månad. 

Till vårterminen släpper vi platser till:

ANMÄLAN
Tidigare deltagare kommer ha förtur på att boka platser den 2-13 december och får information om detta via mejl. Därefter öppnar bokningen för alla den 14 december.

Du anmäler dig i vårt bokningssystem som är nytt från 2021. Deltagaravgiften och medlemsavgift betalas direkt i samband med anmälan. Anmälan är bindande. 

Vid stort intresse aktiveras en väntelista och vi kommer även försöka starta upp extra grupper.


PROVA PÅ?
Vill ni prova på? Vi kommer försöka erbjuda ett prova på tillfälle v. 4. I och med situationen med Covid-19 är vi dock osäkra på om detta kommer gå att genomföra eller inte. Du får gärna anmäla intresse för att komma på en prova-på aktivitet och så kontaktar vi dig när vi vet mer. Vill du säkra en plats är det bättre att anmäla sig direkt då det är osäkert om detta blir av.

INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

Vi har hittills kunna fortsätta med träningarna trots Covid-19 genom att göra flera anpassningar. Detta har fungerat bra och vi har märkt hur viktigt det har varit för barnen att få fortsätta med sin aktivitet för att må bra både fysiskt och psykiskt. Om inget ändras i rekommendationerna kommer vi fortsätta på samma sätt framåt och vi tror att risken är liten att vi kommer behöva ställa in. Aktuell information kring detta kommer inför terminsstart efter anmälan och aktull info om föreningens verksamhet och Covid-19 hittar du här -->


FRÅGOR?

Kontakta oss på bromma@kfum.se 


Nyhetsarkiv
Kom och prova på!2020-08-17 16:23