NU ÄR ANMÄLAN TILL HT21 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people
Om oss

Kallelse till extra föreningsstämma för Bromma KFUM
2020-11-03 09:37

Styrelsen för Bromma KFUK-KFUM kallar till extra föreningsstämma. De ärenden som kommer behandlas är val av ordförande samt fyllnadsval av ledamöter. Kallelsen gick ut via mejl till samtliga medlemmar den 27 november, 2 veckor innan årsmötet, vilket är i enlighet med stadgarna.


Datum: tisdagen 10 november 

Tid: 19.30 (vi räknar med att det inte tar mer än en timme) 
Plats: digitalt via zoom 


Föredragningslista samt valberedningens förslag och motivering har skickats ut till samtliga medlemmar 2 veckor innan valet och finns på hemsidan här i mappen "extra föreningsstämma"  Dokument »


För att delta anmäler du dig till bromma@kfum.se senast söndagen 8/11. Länk samt instruktioner för zoom skickas ut till anmälda dagen innan. Vi vill påminna om att du behöver har betalat medlemsavgift för 2020 för att ha rösträtt på stämman. 


Missade du att anmäla dig i tid? Hör av dig så fort som möjligt till bromma@kfum.se så gör vi vårt bästa för att hinna få ut informationen och länk till dig så du kan delta.

 

Varmt välkommen! 

Styrelsen för Bromma KFUK-KFUM 


Nyhetsarkiv
Kom och prova på!2020-08-17 16:23