NU ÄR ANMÄLAN TILL HT21 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people
Om oss

Angående nya restriktioner i Stockholm
2020-10-30 07:42

Hej! 

I och med de nya restriktionerna i Stockholm med anledning av Covid-19 så har vi sett över och skärpt våra riktlinjer för att minimera smittspridningen och öka säkerheten i vår verksamhet. Det handlar framförallt om att tidigare "bör" i många fall har ändrats till "ska". De skärpta riktlinjerna kan ni läsa nedan. Eftersom ni får detta idag har vi förståelse för att det kan ta några dagar för alla att ha läst och anpassat sig efter dessa. 


RÅD OCH RIKTLINJER  

  • Byt om hemma före och efter träning. Omklädningsrummen ska inte användas.  
  • Föräldrar hämtar och lämnar utanför hallen och får inte vistas i hallen under aktiviteten. För de allra yngsta eller barn med speciella behov kan undantag göras om det är nödvändigt men det är begränsat till max en medföljande vuxen/barn.  
  • Vid aktivitetens början och slut ska man minska trängsel. Grupper ska ha lämnat hallen/omklädningsrum innan träningstiden är slut och grupper får inte heller gå in i hallen/omklädningsrum innan träningstiden börjar.  
  • Deltagande i matcher och tävlingar ställs in tillsvidare 
  • Fysiska möten och aktiviteter som inte är idrottsträningar för barn födda 2005 eller senare ställs in tillsvidare eller genomförs digitalt. 

Detta är endast de skärpta reglerna. Läs igenom våra uppdaterade och skärpta regler i sin helhet här på Information med anledning av Covid-19 » 


Allra viktigast är förstås att den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i verksamhet utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under verksamhet skall man gå hem direkt. 


Dessa riktlinjer gäller naturligtvis även våra ledare. Därför vi vill vi påminna om att detta även kan leda till inställda aktiviteter. Än så länge har detta bara skett i något enstaka fall då vi i grunden har en hög ledarbemanning som gör detta enklare att hantera. Om någon träning eller verksamhet behöver ställas in, oavsett anledning, så kommer vi gå ut med information via mejl till berörda. 

Vi är glada över att kunna fortsätta hålla vår verksamhet öppen eftersom barn och unga behöver det vi erbjuder –  trygga, roliga och utvecklande mötesplatser. De behöver behålla sin vardag, coronatider eller ej.


Har ni några frågor eller funderingar är det bara att höra av sig till oss på bromma@kfum.se  

Med vänlig hälsning Bromma KFUM Nyhetsarkiv
Kom och prova på!2020-08-17 16:23