NU ÄR ANMÄLAN TILL HT21 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people
Om oss

Påminnelser i samband med terminsstart
2020-09-28 11:02
Hej föräldrar,

Hösten är här och terminsaktiviteterna är igång på riktigt. Vi hoppas att alla hittat till sin grupp/tid och träningslokal.

Här kommer några påminnelser från oss nu när terminen är igång.
  • Sportadmins medlemsapp (vårt medlemssystem) kan användas för att se aktuella träningstider, platser och nyheter. Du använder den mejladress som är registrerad på dig/ditt barn och får en engångskod skickad till din mejl som du använder för att logga in.

  • Om någon träning eller verksamhet behöver ställas in, oavsett anledning, så kommer vi gå ut med information via mejl till berörda. Under skollov och röda dagar så är terminsaktiviteterna inställda.

  • Beställning av tröjor är på gång, och det kommer att delas ut om ett par veckor.         

  • Porttelefon i Alvikshallen- ring på den när ni står utanför så släpper ledarna in er från hallen. Obs! försök att ringa innan träningen startat då ringsignalen kan störa under genomgångar.

  • Med anledning av Covid-19 ber vi er att gärna byta om hemma (kläder som är anpassade för rörelse samt inneskor eller barfota). Om möjligt så bör ni hämta och lämna utanför hallen. Precis som tidigare så gäller fortsatt att den som är sjuk, även med milda symtom, inte ska delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Vi fortsätter även att uppmana till god handhygien och rekommenderar att alla tvättar händerna med tvål och vatten före och efter träningen.

Hälsningar från ledare och kansli på Bromma KFUM

Nyhetsarkiv
Kom och prova på!2020-08-17 16:23