NU ÄR ANMÄLAN TILL HT21 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people
Om oss

Anmäl till höstens aktiviteter!
2020-08-10 10:55
Nu är det hög tid att säkra din plats till höstterminens aktiviteter som startar v.37 och slutar v.51. Ni kan läsa allt om grupper, tider och platser på respektive aktivitet.


Det går att anmäla sig till:
Anmäl dig gärna så snart som möjligt. Kom ihåg att anmälan är bindande. När grupper blir fulla aktiveras en väntelista. 

*Det finns stora möjligheter att starta upp nya innebandylag om någon exemeplvis förälder kan ställa upp som ledare. 

Prova-på
För de som är nya och vill prova på innan de anmäler sig kommer vi försöka anordna prova-på-tillfällen under v.35 eller v.36. Det går att anmäla sitt intresse till detta redan nu så kommer vi mejla ut mer information i augusti om tid, plats och upplägg för detta. Så tipsa gärna era vänner om denna möjlighet.

Anpassningar med anledning av Covid-19
Som det ser ut nu så ser vi inga risker med att inte kunna köra på med våra terminsaktiviteter ungefär som vanligt. I likhet med under vårterminen fortsätter vi med de anpassningar vi redan har på plats och följer utvecklingen och anpassar oss efter den rådande situationen i höst. Vi informerar mer kring det i samband med terminsstart.

Varmt välkomna att anmäla er och få en härlig hösttermin tillsammans med oss!

Nyhetsarkiv
Kom och prova på!2020-08-17 16:23