Nu är anmälan till vårterminen 2021 öppen!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Empowering young people
Om oss

Information om sommarens läger
2020-04-17 08:06

Vi har fått en del frågor angående sommarens läger med anledning av coronaviruset Covid-19 och om de kommer gå att genomföra som vanligt. 


Vår stora förhoppning är att vi kommer kunna genomföra sommarens läger men vi ser redan nu över hur vi kan göra anpassningar för att leva upp till regeringen och folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer så som de är nu, även om vi hoppas att situationen blir bättre ju närmare sommaren vi kommer. Vi kommer naturligtvis anpassa oss till eventuella ändrade riktlinjer från folkhälsomyndigheten. Vi ser ett stort behov av att barnen har något att se fram emot och att gå på sommarläger är en fantastisk upplevelse. 


Vi ser redan nu över på vilket sätt vi kan anpassa verksamheten för att minska smittspridningen, och har bra förutsättningar då det endast är dagläger (den frivilliga övernattningen är troligt att vi ställer in) och vi är ute i princip hela tiden. Vi har dessutom stora ytor att förfoga över och har möjlighet att dela upp deltagarna i små grupper som är väl spridda.   


Om ni redan nu har fler frågor tveka inte att kontakta oss, annars kommer vi kommunicera mer detaljer till er i maj månad. 


Så håll hoppet uppe. Vi jobbar hårt för att kunna ge barnen ett oförglömligt sommarminne att se fram emot i dessa osäkra tider.  


På Information med anledning av Covid-19 » samlar vi aktuell information om hur vi arbetar med Covid-19.

 

Med vänlig hälsning Bromma KFUM 
Nyhetsarkiv
Kom och prova på!2020-08-17 16:23