NU ÄR ANMÄLAN TILL HT21 ÖPPEN
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Empowering young people
Om oss

Information med anledning av Covid-19
2020-03-12 13:18

Uppdaterad 19/3-2020

Vi gick i förra veckan ut information till alla i föreningen hur vi som förening arbetar och agerar med anledning av Covid-19.  Vi följer självklart folkhälsomyndighetens och andra myndigheters rekommendationer och beslut.

För tillfället betyder det att vi fortsätter med vår verksamhet. Det är viktigt att fortsätta hålla öppet eftersom barn och unga behöver det vi erbjuder –  trygga, roliga och utvecklande mötesplatser. De behöver behålla sin vardag, coronatider eller ej. Det är viktigt att mötas och träna för att må bra på alla sätt och vis.

Uppmaningen är dock att alla med symptom på luftvägsinfektion, även lindriga som snuva och halsont, stannar hemma och undvika sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Du måste vara symtomfri i minst 2 dagar innan du kommer. Detta gäller samtliga i föreningen, såväl deltagare som ledare och personal. 

Vi följer noga utvecklingen varje dag och kommer informera er direkt om något förändras, så det kan vara bra att hålla kolla på er mejl. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor kring detta till bromma@kfum.se 


______________________________________________________________________________________________________

12/3-2020

Hej,  

På grund av utvecklingen gällande Covid-19 kommer här uppdaterad information som vi ber alla att ta del av och följa: 
 
Folkhälsomyndigheten ser nu tecken på samhällsspridning av covid-19 och uppmanar alla med symptom på luftvägsinfektion, även lindriga som snuva och halsont, att stanna hemma och undvika sociala kontakter som riskerar att sprida smitta.  


 
Under perioder då influensavirus och annan smitta sprids är det alltid bra att vara extra noga med hygienen; att tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, undvika att röra vid ansiktet eller ögon, hosta och nysa i armvecket och framförallt, stanna hemma om du har symtom. 
 
Upplever du några symtom på ovanstående så ber vi dig att avstå från att delta i aktiviteter och träningar. Du ska vara symtomfri i minst 2 dagar innan du kommer tillbaka till aktiviteter. Detta gäller såväl deltagare som ledare och personal i vår förening.  


Föreningen följer Folkhälsomyndigheten och andra myndigheters rekommendationer. Vi följer noga utvecklingen varje dag och kommer informera er direkt om något förändras från tidigare. Så håll koll på er mejl och här på hemsidan för aktuell information.


Har ni frågor eller funderingar kring detta är det bara att höra av sig till kansliet på bromma@kfum.se
 

Med vänlig hälsning  
Bromma KFUM 


Nyhetsarkiv
Kom och prova på!2020-08-17 16:23