Nu kan du anmäla dig till vårens aktiviteter!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Empowering young people
Om oss

Empowering young people
OM BROMMA KFUM

Bromma KFUM grundades 1935 och riktar sig till barn och unga i hela västerort. Vi har bland annat aktiviteter i vår sporthall och föreningslokaler i Alvik såväl som på kurs-och lägergården Kärsögården på Ekerö. Bromma KFUM erbjuder en mängd olika aktiviteter inom bland annat idrott och kultur, läger med olika inriktningar samt bedriver socialt arbete med fokus på barn och unga


VÅR IDÉ

Vi erbjuder mötesplatser där unga människor kan utvecklas till sin fulla potential.

 Vi utgår ifrån en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov. Det viktiga är egentligen inte vad vi gör, utan varför och hur. Därför kan man hitta alla tänkbara olika aktiviteter inom KFUM.


KFUM har en enkel grundfilosofi: Vi tror att alla människor, inte minst unga, har behov av fysisk aktivitet, ökad kunskap och tid för reflektion för att kunna utvecklas och må bra. Vår logotyp, den röda triangeln, symboliserar dessa tre byggstenar – Body, Mind & Spirit. Det är grundstenarna för all vår verksamhet i Bromma, Sverige och i hela världen.


De flesta aktiviteter vi erbjuder unga människor kan göras i många andra organisationers regi. Det finns många basketklubbar, ungdomsgårdar och scoutkårer därute. Men att vara med i KFUM handlar om så mycket mer än själva innebandyspelandet eller lägervistelsen. Det handlar om attityd och idé. Om varför och hur vi gör saker, inte bara vad vi gör. Det handlar om helheten – Body Mind Spirit.


Att skapa möjligheter för barn och unga att utvecklas är ledstjärnan för all vår verksamhet. Det handlar om att sätta barn och unga i centrum, att låta dem ta plats och få utlopp för sina intressen och viljor. Det handlar om att ta sig tid att lyssna och uppmärksamma, att engagera och entusiasmera. Genom att göra det får vi så väldigt mycket tillbaka. Unga människor som tar hänsyn och visar respekt, som tar ställning och bryr sig om andra, sin omvärld och sig själva. För människor, även unga, som mår bra och trivs har förmågan att få andra människor att må bra och trivas


Det går fortfarande att anmäla sig till vårens aktiviteter!
2020-02-05 10:57
Vårterminen drog igång vecka 5 men det finns fortfarande platser kvar i många grupper och det går jättebra att hoppa på nu. Tveka inte att anmäla dig/ditt barn till någon av våra roliga terminsaktiviteter.

Har du frågor kan du kontakta oss på bromma@kfum.se 
Välkommen på årsmöte 2 april!
2020-01-27 21:21
Torsdagen den 2 april är det dags för Bromma KFUMs årsmöte. Vi bjuder på mat och fika under kvällen. 

Datum: torsdagen den 2 april
Tid: kl 18.00 (som längst till 21.00)
Plats: Gustavlundsvägen 168A (vårt kansli)

  • Alla medlemmar har rätt att delta och rösta. 
  • Alla medlemmar kan också skicka in motioner (förslag). Du skickar in ditt förslag senast 27 februari till bromma@kfum.se.
  • Handlingarna kommer vara tillgängliga senast 2 veckor innnan här på hemsidan. 
För att kunna delta på årsmötet måste du vara medlem. Är du deltagare så har du betalat medlemsavgiften i samband  med att du betalar deltagaravgiften. Annars måste du bli medlem via detta formulär.  

Du anmäler dig i detta formulär om du vill ha mat. Det går bra att dyka upp utan anmäla dig också men vi gillar att du anmäler dig oavsett :). 

Varmt välkommen!
Anmälan till aktiviteterna under vårterminen 2020 är öppen!
2020-01-15 10:26

Anmälan för dessa aktiviteterna har öppnat. Mer information och anmälan under respektive verksamhet.
Verksamheterna startar v.5
Vi söker en vikarierande verksamhetsutvecklare
2020-01-15 10:25
Bromma KFUK-KFUM erbjuder mötesplatser där unga människor kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår ifrån en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov. Vi är en ideell förening som bygger på demokrati och delaktighet, där samverkan och samspelet mellan ideella och anställda är grundläggande

Nu söker vi en vikarierande verksamhetsutvecklare med inriktning på idrott. Tjänsten innefattar ett meningsfullt arbete som kombinerar ledarskap för barn, ungdomar och aktivitetsledare med verksamhetsutveckling och tillhörande administration. Rollen är utåtriktad och fokus är på att utveckla och skapa verksamhet från idé till utvärdering. Just nu innebär rollen ansvar för både termins-och lovaktiviteter inom innebandy, parkour, dans och cheer och lek och skoj samt sommarläger. 


Läs mer om tjänsten och hur du söker här --> https://brommakfum.sportadmin.se/sida/?ID=277453 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..